top of page

Hoe het werkt

7.01 Venetië 2005 pastel 01 30x40cm.jpg

Is er een werk bij dat jij helemaal ziet zitten? Of liever gezegd, hangen aan jouw muur? Dan zijn er 3 mogelijkheden.

 

Huur

Bij elk kunstwerk staat de huurprijs per maand vermeld. De huur is altijd voor minimaal 1 jaar. Je kunt elke 12 maanden van kunstwerk wisselen. Je bouwt geen spaartegoed op. Het voordeel: regelmatig een nieuw schilderij om je interieur te boosten. En ben je toch zo verliefd op een bepaald werk, dan schakel je makkelijk over naar huurkoop. Het bedrag dat je reeds betaald hebt wordt verrekend.

 

Huurkoop

Bij huurkoop wordt het kunstwerk uiteindelijk jouw eigendom. Je betaalt gedurende 3 jaar maandelijks 1/36e van de verkoopprijs van het kunstwerk. Na 3 jaar is het kunstwerk van jou. Toch niet 100% tevreden met je keuze? Wisselen kan met behoud van het opgebouwde spaartegoed. 

Aankoop
Uiteraard is het mogelijk het kunstwerk meteen aan te kopen.

Bestellen

Je kunt de werken bestellen door contact op te nemen met Ingrid Wissink via ingrid.wissink@telenet.be. Je kunt ook eerst een kijkje nemen in het atelier van de kunstenaars in Nederhorst Den Berg (Nederland) op afspraak. 

Ophalen / bezorging

Je kunt het kunstwerk zelf ophalen in het atelier van Gerbrand en Willeke in Nederhorst Den Berg. De kunstenaars kunnen het ook bij jou thuis komen brengen aan een tarief van 0,19 € per kilometer vanaf Nederhorst Den Berg. Werken die breder zijn dan 115 cm en/of hoger dan 190 cm passen niet in een auto en worden met speciaal vervoer bij jou bezorgd. De bezorgkosten in Nederland zijn plm. €100,- (prijs op aanvraag). 

Betaling

Het werk is beschikbaar vanaf het moment dat de eerste maandelijkse betaling is gebeurd. Betaling geschiedt door een maandelijkse overschrijving. We kunnen je ook maandelijks een betaalverzoek (QR code) sturen. Er zijn geen inschrijvingskosten. 

 

Verzekering
De werken zijn niet verzekerd vanuit de kunstenaars. Bij verlies of diefstal is het volledige aankoopbedrag verschuldigd. In de meeste inboedelverzekeringen zijn kunstwerken meeverzekerd. Bij beschadiging zijn de kosten voor herstelling in overleg. Het is niet toegestaan om zelf wijzigingen of herstellingen te doen aan een kunstwerk. 

Contract

Aan iedere verhuring ligt een klein contract ten grondslag. Bekijk de algemene bepalingen

bottom of page